Afslankpakket

De M.E.L.T. Lypo laser is een laserbehandeling voor Body Contouring zonder dat er een naald aan te pas komt. De laserbehandeling stimuleert lokale metabolisme van vetcellen die direct door het lichaam worden afgevoerd. De M.E.L.T. Lypo Laser is veilig in gebruik en natuurlijk in zijn manier om u te helpen om uw vet te reduceren waar u dat wilt.

De infrarood warmtetherapie ofwel Body Wrap, is een warmtedeken die zorgt voor een optimale lichaamsverwarming. Het heeft een passief afslankend effect en kan gebruikt worden als een hulpmiddel bij afvallen.

De M.E.L.T. Lypo Laser werkt op het vet terwijl de body wrap werkt op het vocht in uw lichaam. De combinatie van beide behandelingen zorgt voor een optimaal resultaat.

De behandeling
BMD Clinics start met de M.E.L.T. Lypo Laser behandeling. Dit is een behandeling van 25/30 minuten. De M.E.L.T. Lypo Laser stimuleert de vetcellen om kleiner te worden. Tijdens de M.E.L.T. Lypo Laser behandeling worden diodelaser-platen op de huid geplaastst. Door middel van lichtstralen die warmte veroorzaken, wordt de lokale stofwiseling van de vetcellen geactiveerd. Na deze behandeling krijgt u de gelegenheid om water te nuttigen en tevens om u om te kleden.

De Body Wrap is een behandeling van 60 minuten waarbij u tot aan uw nek in een warmtedeken ligt. Hierin wordt de warmte opgehoogd van 25 tot +/- 75 graden Celsius. Tijdens deze behandeling komt uw behandelaar regelmatig kijken en wordt er overlegd of de temperatuur verlaagd of verhoogd moet worden. Tijdens deze behandeling gaat u veel zweten en is het mogelijk om 300 kilo calorieen kwijt te raken. Na de behandeling krijgt u de mogelijkheid om u zelf op te frissen.

Duur behandeling:
120 minuten

Advies:
Na de behandeling raadt BMD Clinics u aan om 2 liter water te drinken, dezelfde dag 4 uur na de behandeling te sporten en een legging en T-shirt plus handdoek mee te nemen voor de Body Wrap behandeling. Het is een combinatie van verschillende factoren die zorgen voor een optimaal resultaat.

Contra-indicaties:

M.E.L.T. Lipo Laser:
Zwangerschap, pacemaker. hoge bloeddruk, menstruatie, spiraal en lymfklier/leveraandoeningen

Body Wrap:
Hartklachten, diabetische clienten, nierfalen, open wonden, koorts, zwangerschap, schildklieraandoeningen en hoge bloeddruk.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met BDM Clinics.

Wilt u extra informatie of een afspraak maken?