Acné & Soothing

Deze peeling kan gebruikt worden op een vette, acné en rosacea huid. De Azeleen peel exfolieert en heeft een matterend effect. Het soothing mask is een kalmerend masker na de peeling die uw huid optimaal voedt en een rustig en kalmerend effect geeft.

De behandeling
De huid krijgt eerst een basisreiniging . De peeling wordt aangebracht en laten we een aantal minuten inwerken. Hierna wordt het Soothing mask aangebracht wat in de huid wordt ingemasseerd, wat een kalmerend effect geeft.

Deze behandeling is uitermate geschikt voor een vette, acné-huid, met verstopte porien en comedonen.

Huidreactie
Mogelijk reacties van de huid na de behandeling zijn roodheid en schilfertjes. Dit verdwijnt binnen enkele dagen.

Duur behandeling:
30 minuten

Voor een optimal resulaat:
5 behandelingen*

Interval:
1 week

Advies:
Bij deze behandeling kan in sommige gevallen een microdermabrasie behandeling worden aangeraden. Bij heftige ontstekingen kan deze behandeling niet worden toegepast. Een microdermabrasie behandeling haalt de dode huidcellen weg met behulp van microkristallen. Als u de Acné + Meso behandeling voor het eerst ondergaat, is het advies om voorafgaand een gratis consult in te plannen. Tijdens dit consult van 10 minuten legt de specialist de behandeling aan u uit en geeft aan wat u kunt verwachten.

* Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de specialist wat u kunt verwachten.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met BDM Clinics.

Wilt u extra informatie of een afspraak maken?