M.E.L.T. Lypolaser

De M.E.L.T Lypo Laser is een laserbehandeling voor Body Contouring zonder dat er een naald aan te pas komt. De laserbehandeling stimuleert lokale metabolisme van vetcellen, die direct door het lichaam worden afgevoerd. De M.E.L.T. Lypo Laser is veilig in gebruik en natuurlijk in zijn manier om u te helpen om uw vet te reduceren waar u dat wilt.

Behandeling
Tijdens de M.E.L.T Lypo Laser behandeling worden diodelaser-platen op de huid geplaatst. Door middel van lichtstralen die warmte veroorzaken, wordt de lokale stofwisseling van de vetcellen geactiveerd. De vetcellen worden op natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd wanneer de patiënt daadwerkelijk sport, een dieet volgt/op voedingspatroon let en dagelijks voldoende water drinkt.

De M.E.L.T Lypo Laser wordt vaak ingezet bij buikjes, love handles, billen, bovenbenen, rug en armen. Sporten, een dieet volgen of op voedingspatroon letten en dagelijks voldoende water drinken zijn een voorwaarde voor een effectief resultaat. Alleen een aangename temperatuurverhoging is tijdens de behandeling voelbaar.

Voor een optimaal resultaat:
6 – 10 behandelingen*

Interval:
2x per week of 5x per 2 weken

* Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de specialist wat u kunt verwachten.

Consult:
BMD Clinics adviseert om eerst een gratis consult van tien minuten in te plannen. Tijdens dit consult bekijkt de behandelaar of deze behandeling geschikt is voor uw lichaamsbouw en kan u adviseren hoe de behandeling het meest effectief kan zijn.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met BDM Clinics.

Wilt u extra informatie of een afspraak maken?