Anti-transpiratie Laser

SweatX Anti transpiratie Laser
Alma SweatX is een nieuwe laserbehandeling tegen overmatig zweten – hyperhidrosis – en lichaamsgeur – osmidrosis. Dit zijn twee verschillende aandoeningen, want niet iedereen met overmatige transpiratie heeft ook last van een sterke lichaamsgeur, en omgekeerd.

Deze behandeling is een alternatief voor de anti transpiratie behandeling met Botuline Toxine (Bocouture) injecties.

De behandeling
Tijdens de SweatX behandeling gebruikt de behandelaar een speciale applicator die met ronddraaiende bewegingen geleidelijk warmte over de huid verspreid. Dit kunt u als warm ervaren en het kan gevoelig zijn. Tijdens de behandeling wordt daarom een olie op de huid aangebracht wat verkoelend werkt.

SweatX schakelt de zweetklieren selectief uit en laat het omliggende weefsel onaangetast. Hierdoor wordt de zweetproductie en de bijbehorende lichaamsgeur drastisch verminderd. De behandeling veroorzaakt geen ‘compenserende transpiratie’. Dit betekent dat er geen extra zweet wordt geproduceerd in andere delen van het lichaam.

U kunt direct na de behandeling uw dagelijkse bezigheden hervatten. Onmiddellijk na de behandeling moet er al een verminderde zweetproductie merkbaar zijn, met een verdere zichtbare afname in de weken erna. Na een volledige behandelingscyclus zal uw behandelaar een vervolgafspraak met u maken om te bespreken of er aanvullende behandelingen nodig zijn.

Duur van de behandeling:
20 minuten (per 2 oksels)

Voor een optimaal resultaat:
Minimaal 4 behandelingen*

Interval:
1 x per week

* Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de behandelaar wat u kunt verwachten.

Advies:
De behandeling is minder gevoelig als de haargroei glad is. Daarom adviseert BMD Clinics om maximaal 24 voor de behandeling de gebieden die u wilt laten behandelen, te scheren. Indien u dit niet doet, is BMD Clinics genoodzaakt om de kosten van de behandeling bij u in rekening te brengen. De behandeling zal dan nadat de gebieden geschoren zijn, op een ander tijdstip moeten plaats vinden.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met BDM Clinics.

Wilt u extra informatie of een afspraak maken?