Calming facial

Deze hydraterende-kalmerende luxe facial behandeling zorgt ervoor dat uw huid optimaal gehydrateerd wordt een verbeterde doorbloeding krijgt en grote porien verfijnt. Uw huid wordt optimaal gereinigd, gevoedt en gekalmeerd. Hierdoor krijgt u een frisse en schone uitstraling.

De behandeling
U krijgt eerst een grondige reiniging die ervoor zorgt dat de huid vrij is van blokkades en beter openstaat voor het inwerken van de werkstoffen. Daarna wordt een fluidbase met 15% AHA aangebracht om nog meer de diepte in te werken. Deze peeling werkt gelijk op de celdeling en het verbeteren van de hydratatie. Het masker op basis van algen is zuiverend, verbeterd de doorbloeding van de huid, verfijnt de porien, reguleert de vochthuishouding en heeft tevens een kalmerende werking.

Hierna wordt een dagcreme aangebracht.

Deze behandeling is geschikt voor een geirriteerde huid die toe is aan kalmering.

Huidreactie
Mogelijk reacties van de huid na de behandeling zijn roodheid en schilfertjes. Dit verdwijnt binnen enkele dagen.

Duur behandeling:
60 minuten

Voor een optimal resulaat:
1 behandeling*

Interval:
1 per maand

Advies:
Mesotherapie is een goede aanvulling op deze behandeling. Door mesotherapie worden werkstoffen beter door de huid opgenomen.

* Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de specialist wat u kunt verwachten.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met BDM Clinics.

Wilt u extra informatie of een afspraak maken?