Huidverstrakking

Accent XL Huidverstrakking
De Accent XL laser maakt de huid strakker door middel van onschadelijke radiofrequente straling. Deze straling dringt door in de huid en verwart het weefsel. Als reactie op die warmte wordt er meer collageen aangemaakt waardoor de huid strakker wordt. De Accent XL is daarom effectief bij sommige vormen van cellulitis en zones waar de huid wat slapper is zoals bij een onderkin en lovehandles.

De radiofrequente straling kan tijdens de behandeling warm aanvoelen en op sommige plekjes heet/gevoelig. Dit is van hele korte duur en trekt binnen enkele seconden weer weg. Er wordt een olie tussen uw huid en de laser aangebracht. Doordat de behandelaar de laser continue beweegt, wordt de warmte over de huid verspreid en verkleint dit de kans op een ongemakkelijk gevoel. Uw huid zal na de behandeling wat rood zijn en warm tot gloeiend aanvoelen. Dit zal enkele uren na de behandeling vanzelf verdwijnen.

Diverse zones kunnen behandeld worden. Per behandeling worden 2 zones van 10×20 cm behandeld.

U kunt uit de volgende zones kiezen:
Billen, Bovenbenen, Buik, Rug, Heupen, Dijen, Binnenkant bovenbenen, Binnenkant knieën, Bovenarmen, Onderkin

Het resultaat van Accent huidverstrakking kan al snel zichtbaar zijn. Ook is er een langetermijneffect. Omdat de huid zich continue blijft herstellen is pas na twee tot vier maanden het uiteindelijke resultaat zichtbaar.

Duur van de behandeling:
20 – 30 minuten

Voor een optimaal resultaat:
Minimaal 6 behandelingen*

Interval:
1 – 2 weken

* Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de specialist wat u kunt verwachten.

Advies:
BMD Clinics adviseert om 4 tot 6 weken voor en na de behandeling contact met de zon te vermijden.

Consult:
Als u de Accent XL behandeling voor het eerst ondergaat, is het advies om voorafgaand aan deze behandeling een kosteloos consult in te plannen. Tijdens het consult van 10 minuten legt de behandelaar de behandeling aan u uit en geeft aan wat u kunt verwachten.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met BDM Clinics.

Wilt u extra informatie of een afspraak maken?