Microdermabrasie & Soothing Mask

Microdermabrasie is een veilige mechanische peeling die de dode huidcellen verwijdert met behulp van fijne kristallen en zo de huid direct gladder maakt. Het soothing mask is een kalmerend masker na de microdermabrasie die uw huid optimaal voedt en een rustig en kalmerend effect geeft.

De behandeling
De huid krijgt eerst een basisreiniging . Daarna begint de microdermabrasie behandeling. Dit stimuleert een krachtige doorbloeding van de huid, zet aan tot huidstofwisseling en activeert de aanmaak van collagene en elastine vezels. Vervolgens schuurt een stroom van microkristallen de huid af. Na de microdermabrasie behandeling wordt er een masker aangebracht en in de huid gemasseerd. Met als resultaat een gevoede frisse huid.

Microdermabrasie en het soothing mask is mogelijk voor alle huidtypen. Het is effectief voor een verouderde huid, vervagen van fijne lijntjes, pigmentatie spots, acne, verstopte porien, oppervlakkige pigmentstoringen en een zonbeschadigde huid.

Huidreactie
Mogelijk reacties van de huid na de behandeling zijn roodheid, lichte zwelling, korstjes (in het geval van een pukkelige huid), schilfertjes (bij een droge huid) en rode strepen. Dit verdwijnt binnen enkele dagen. De rode strepen kunnen tot maximaal een week aanhouden.

Duur behandeling:
30 minuten

Voor een optimal resulaat:
3 behandelingen*

Interval:
2 weken

Advies:
Als u de microdermabrasie behandeling en soothing mask voor het eerst ondergaat is het advies om voorafgaand aan deze behandeling een consult in te plannen. Tijdens dit gratis consult van 10 minuten legt de specialist de behandeling aan u uit en geeft aan wat u kunt verwachten.

* Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de specialist wat u kunt verwachten.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met BDM Clinics.

Wilt u extra informatie of een afspraak maken?