Over BMD Clinics

BMD Clinics is een medisch cosmetische kliniek waar persoonlijke benadering, klanttevredenheid en maximaal resultaat hoog in het vaandel staan. Onze artsen werken volgens internationale kwaliteitsnormen en richtlijnen. Wij streven naar een natuurlijk uiterlijk waarbij subtiele veranderingen worden toegepast om u er net iets frisser en stralender uit te laten zien. Ieders natuurlijke uitstraling en schoonheid wordt hierbij behouden.

Daarnaast wordt gebruik gemaakt van ’s werelds meest geavanceerde en innovatieve lasers, waaronder de Harmony XL laser van Alma lasers. Deze worden gebruikt voor verscheidene indicaties en huidproblemen: couperose, pigmentvlekken, acne, kalknagels, spataderen, huidveroudering en voor tatoeageverwijdering en definitief ontharen.

Kwaliteit

Wij zorgen er voor dat u stralend met een glimlach weer naar buiten loopt.

Tijd

We maken graag tijd voor u. Kunt u alleen ’s avonds komen? Geen probleem!

Ruim aanbod

Komt u vaak naar ons? Dan kunt u gebruik maken van vele kortingen en acties.

Locaties

Door onze verschillende vestigingen zijn wij voor iedereen goed te bereiken.

Over Medisch directeur & arts Mahdavian Delavary
Cosmetisch arts Babak Mahdavian Delavary studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Hij is gespecialiseerd in huidverbeteringtechnologieën met verjongingseffecten zoals injectables, lasers en peelings. Naast het behandelen van zijn clienten geeft hij regelmatig trainingen aan andere artsen over nieuwe injectietechnieken.

Arts Mahdavian Delavary staat voor een persoonlijke en realistische plan van aanpak. Hij zet zich in om u een frisse uitstraling te geven door het bevorderen van de natuurlijke schoonheid van de huid.  Maak een afspraak en ervaar hoe arts Mahdavian Delavary u kan helpen om uw doelen te realiseren.

Wilt u extra informatie of een afspraak maken?