Soprano ontharen

BMD Clinics biedt met de Soprano laser een snelle manier van ontharen. Deze manier van ontharen is minder gevoelig dan andere lasertechnieken omdat de behandelaar de laser continue over de huid beweegt waardoor de warmte verspreid wordt.

De Sorpano laser gebruikt de SHR-technologie wat staat voor Super Hair Removal. Met deze SHR-technologie kan elk huidtype, gedurende het hele jaar, behandeld worden. Dit geldt ook voor de getinte huid en de meeste haartypen. Het is perfect voor elk lichaamsdeel, ook voor de gevoelige gebieden als nek en bikinilijn. Bij donkere haren heeft het Soprano laseren het beste effect. Voor grijze en witte haren is de laser niet effectief. Voor lichtblonde haren is het veel minder effectief.

Laser ontharen
Het te behandelen gebied wordt ingesmeerd met een verkoelende gel. Vervolgens wordt de laser op de huid geplaatst en het laserlicht van de Soprano laser verwarmt de huid tot 45 graden. De laser schiet tien keer per seconde een bepaalde hoeveelheid energie op de huid af. Hierdoor worden de eiwitten in de huid verwarmd en verliezen boven 43 graden hun vitale eigenschappen. De eiwitten zullen hierdoor afsterven.

U kunt verschillende zones laten behandelen.

Zone S: tussenstuk wenkbrauwen, bovenlip, wangen, kin, hals, nek of borsten vrouw
Zone M: billen, buik vrouw, oksels, rug tot taille, schouders, gezicht of handen
Zone L: borst man, buik man, bovenbenen, onderbenen, bikinilijn uitgebreid, rug vrouw of bovenarmen
Zone XL: hele benen, hele armen, hele rug, borst of buik

Direct na de behandeling kunnen dagelijkse bezigheden weer opgepakt worden.

Duur van de behandeling:
Ongeveer 30 minuten

Interval:
Regelmatig om de 8 weken

Voor een optimaal effect:
8 – 12 behandelingen (resultaat: 70 tot 80% haarreductie).

Consult:
Om teleurstelling over de resultaten te voorkomen, adviseert BMD Clinics een consult vooraf aan de behandeling. De behandelaar bespreekt tijdens dit gratis consult van 10 minuten wat u met uw huid- en haartype kunt verwachten. Tijdens dit consult wordt onder andere besproken dat deze behandeling op 3 procent van de mensen geen effect heeft.

Advies:
De behandeling is minder gevoelig als de haargroei glad is. Daarom adviseert BMD Clinics om maximaal 24 uur voor de behandeling de gebieden die u wilt laten behandelen, te scheren. Indien u dit niet doet, is BMD Clinics genoodzaakt om de kosten van de behandeling bij u in rekening te brengen. De behandeling zal dan op een ander tijdstip moeten plaats vinden.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met BDM Clinics.

Wilt u extra informatie of een afspraak maken?