Anti-aging Dlux

Deze behandeling stimuleert de aanmaak van collageen. De rimpels vervlakken en geeft een liftende werking. Ook wordt uw huid optimaal gehydrateerd en zorgt voor een verbeterde doorbloeding. Hierdoor krijgt u een frisse en schone uitstraling. Het anti-rimpel masker zorgt voor een verbluffend resultaat en is ideaal voor een speciale gelegenheid. Tevens wordt het masker meegegeven zodat u het thuis verder kan gebruiken.

De behandeling
U krijgt eerst een grondige reiniging die ervoor zorgt dat de huid vrij is van blokkades en beter openstaat voor het inwerken van de werkstoffen. Daarna wordt een micro-scrub met 15% AHA aangebracht om nog meer de diepte in te werken. Deze peeling werkt gelijk op de celdeling en het verbeteren van de hydratatie.

Hierna wordt het anti-aging masker aangebracht wat de aanmaak van collageen stimuleert, rimpels vervlakt en liftend werkt. Door de zeer kleine nanofibers zorgt het masker ervoor dat er vier keer zoveel vocht en werkstoffen vastgehouden worden. Hierna wordt een dagcreme aangebracht. Dit facelift 3-D masker is voor iedereen geschikt.

Huidreactie
Mogelijk reacties van de huid na de behandeling zijn roodheid en schilfertjes. Dit verdwijnt binnen enkele dagen.

Duur behandeling:
60 minuten

Voor een optimal resulaat:
1 behandeling*

Interval:
1 per maand

Advies:
Bij deze behandeling kan in sommige gevallen een microdermabrasie behandeling worden aangeraden. Een microdermabrasie behandeling haalt de dode huidcellen weg met behulp van microkristallen. Mesotherapie is een goede aanvulling op deze behandeling. Door mesotherapie worden werkstoffen beter door de huid opgenomen.

* Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de specialist wat u kunt verwachten.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met BDM Clinics.

Wilt u extra informatie of een afspraak maken?