Lipolyse

Vetoplossing wordt ook wel adipocytolyse genoemd. Dit is dé methode om gecontroleerd vetcellen te laten afbreken ter plaatse van lokale vetophopingen, die met andere afvalmethodes (zoals dieet/sporten) moeilijk verdwijnen. De behandeling geschiedt door middel van enkele injecties met hele dunne naalden in het vetweefsel. Hierdoor vindt een afbraak plaats van de celwand van vetcellen. Vervolgens wordt het losgekomen en afgebroken vet op een natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd via de ontlasting en urine. Eenmaal afgebroken vetcellen zullen op die plaatsen niet meer terugkomen. Injectie-adipocytolyse is tevens een veilige behandeling en is vrijwel pijnloos.

Aqualyx Lipolyse is uitermate geschikt voor de behandeling van de volgende regio’s:
Buik, Heupen, Billen, Bovenbenen, Lovehandles (zijden), Dijen. Onderkin, Nek, Hamsterwangen, Vetophopingen op de rug, Bovenarmen, Gynaecomastie (borstvorming mannen) & Knieën.

Behandeltermijn
Afhankelijk van de hoeveelheid lokaal aanwezig vet wordt een indicatie gemaakt door de arts. Bij iedere sessie wordt een gedeelte van het vet opgelost.

Gemiddeld zijn 3 tot 6 behandelingen nodig, die iedere 3 tot 4 weken worden uitgevoerd. Het resultaat is zichtbaar na een periode van 6 tot 8 weken.

Resultaat
Het resultaat ziet er zacht en natuurlijk uit en voelt ook zo aan. Na één behandeling zult u dus meteen een verschil merken. Op de plaats van injectie kan zich soms een beetje roodheid of zwelling voordoen, maar dit is meestal tijdelijk van aard en verdwijnt vanzelf.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met BDM Clinics.

Wilt u extra informatie of een afspraak maken?