Mesotherapie

Anti-aging Mesotherapie of Mesolift is een techniek om huidveroudering tegen te gaan. Ook pakt het fijne rimpels en lijntjes, lichte pigmentvlekken en een te verbeteren huidstructuur aan.

De behandeling
De injectable behandeling bestaat uit meerdere injecties met een zeer fijne naald in de huid. De werkende stof hyalonzuur verstrakt de huidcellen. Tijdens het ouder worden verliest de huid namelijk collageen en elastine en daarmee de elasticiteit en vitaliteit. Door het inbrengen van de huideigen stof hyaluronzuur worden fibroblasten (cellen van de lederhuid) aangezet tot het maken van collageen. Dit stimuleert vervolgens dat het bindweefsel weer veerkrachtig en elastisch worden.

Geschikt voor:
Algehele huidverjonging, Stralende egale teint, Rimpels en fijne lijntjes, Acné littekens, Het verwijderen van pigmentvlekken (ouderdomsvlekken en zonbeschadiging), Huidverstrakking, Het verbeteren van de porie structuur, Kraaienpootjes rondom de ogen.

De duur van de behandeling:
20 minuten

Voor een optimaal resultaat:
Minimaal 5 behandelingen*

Interval:
3 maanden

* Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de specialist wat u kunt verwachten.

Advies:
BMD Clinics adviseert om geen sauna te bezoeken en geen schoonheidsbehandeling te ondergaan gedurende 72 uur na de behandeling.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met BDM Clinics.

Wilt u extra informatie of een afspraak maken?