Obagi peeling

De Obagi peeling gaat hyperpigmentatie en pigmentvlekken tegen. Ook frist het de verouderde huid op en vermindert acne littekens. Voor een grove huidstructuur en een rokershuid is deze peeling ook effectief.

Het Obagi Nu Derm fx systeem dringt diep door in de huid en verbetert schade, ook in de diepere huidlagen. Het versterkt de celfuncties van de huid en helpt zo om de huid er jonger en gezonder uit te laten zien.

Verder helpt de Obagi peeling bij:
• Verkorting van de doorlooptijd van nieuwe huidcellen naar de oppervlakte, waardoor een zachtere huid, verminderde rimpels en verhoogde huidweerstand ontstaan.
• Vermindering van plaatselijke pigmentatie (sproeten en ouderdomsvlekken) en voorkoming van nieuwe hyperpigmentatievorming.
• Verhoging van de uniformiteit van cellen in de diepste huidlaag voor een betere huidstructuur en een uitgebalanceerde, gelijkmatigere huidkleur.
• Versterking van de aanmaak van collageen en elastine voor een stevigere, minder kwetsbaar uitziende huid.
• Verhoging van het voedingsstoffengehalte, ter bevordering van een natuurlijke hydratatie en circulatie, waardoor een soepele, gezonde en stralende huid ontstaat.

De Obagi Peeling is een peelingpakket voor thuis. Allereerst heeft u een consult met een huidarts van BMD Clinics. Tijdens dit vrijblijvende consult kijkt de arts naar uw huidconditie en adviseert om wel of niet over te gaan tot een Obagi peeling. In dit pakket zitten producten die u ’s morgens en ’s avonds gedurende drie maanden gebruikt.

Elke maand komt u terug bij de huidarts op consult om te kijken hoe de huidconditie verbeterd is. Na ongeveer drie maanden is het pakket op en zal er tijdens een nieuw consult gekeken worden of er een vervolgbehandeling nodig is.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met BDM Clinics.

Wilt u extra informatie of een afspraak maken?