Microdermabrasie, Meso & Peel

Microdermabrasie is een veilige mechanische peeling die de dode huidcellen verwijdert met behulp van fijne kristallen en zo de huid direct gladder maakt. BMD Clinics gebruikt het Azeleen peel. Deze peeling kan gebruikt worden op een vette, acne en rosacea huid. De Azeleen peel exfolieert en heeft een matterend effect. Door mesotherapie worden werkstoffen dieper de huid ingesluist. Hiervoor gebruikt BMD Clinics hoogwaardige serums aangepast op uw huidtype.

De behandeling
De huid krijgt eerst een basisreiniging . Daarna begint de microdermabrasie behandeling. Dit stimuleert een krachtige doorbloeding van de huid, zet aan tot huidstofwisseling en activeert de aanmaak van collagene en elastine vezels. Vervolgens schuurt een stroom van microkristallen de huid af. Na de microdermabrasie behandeling wordt de huid gedesinfecteerd en volgt de peeling. De peeling wordt aangebracht en laten we een aantal minuten inwerken. Hierna volgt mesotherapie. Een serum afhankelijk van uw huidtype wordt toegepast en ingesluist. Het resultaat na de behandeling is een jongere uitziende en gevoede huid die een schoon en fris uiterlijk geeft.

Microdermabrasie, peeling en mesotherapie is mogelijk voor alle huidtypen. Het is effectief voor een verouderde huid, vervagen van fijne lijntjes, pigmentatie spots, zon beschadigde huid, acne, verstopte porie en oppervlakkige pigmentstoringen en.

Huidreactie
Mogelijk reacties van de huid na de behandeling zijn roodheid, lichte zwelling, korstjes (in het geval van een pukkelige huid), schilfertjes (bij een droge huid) en rode strepen. Dit verdwijnt binnen enkele dagen. De rode strepen kunnen tot maximaal een week aanhouden.

Duur behandeling:
50 minuten

Voor een optimal resulaat:
3 behandelingen*

Interval:
2 weken

Advies:
Als u de microdermabrasie behandeling, mesotherapie plus peeling voor het eerst ondergaat, is het advies om voorafgaand aan deze behandeling een gratis consult in te plannen. Tijdens dit consult van 10 minuten legt de specialist de behandeling aan u uit en geeft aan wat u kunt verwachten.

* Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de specialist wat u kunt verwachten.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met BDM Clinics.

Wilt u extra informatie of een afspraak maken?