Pixel en Clearlift pakket

BMD Clinics hanteert de Pixel Fractional behandeling voor huidverjonging. Deze laser schiet hele kleine perforaties in de huid met behulp van laserlicht. Deze kleine openingen genezen heel snel omdat ze aan alle kanten worden omgeven door gezonde huidcellen. Zo wordt de huid gestimuleerd om nieuwe cellen en meer collageen aan te maken.

De Clearlift Facelift laser maakt door middel van warmte microperforaties in de huid. Hierdoor wordt de aanmaak van fibroblasten gestimuleerd en wordt hierdoor ook meer collageen aangemaakt. Dit zorgt ervoor dat rimpeltjes vervagen en de huid er vele malen strakker uitziet.

De behandeling
U start met een Pixel Fractional behandeling en twee weken later volgt de Clearlift Facelift laser. De Pixel Fractional laser werkt aan de buitenkant van de huid en de Clearlift Facelift laser aan de binnenkant. De combinatie van deze twee behandelingen zorgt voor een optimaal resultaat van huidverjonging en huidverbetering. Met dit pakket heeft u recht op 3 Pixel Fractional behandelingen en 3 Clearlift Facelift laserbehandelingen.

Duur behandeling:
30 minuten per behandeling

Advies:
Bij een donkere of zongebruinde huid is de Pixel Fractional behandeling niet mogelijk. Overleg met uw behandelaar de mogelijke opties voor eventueel een andere behandeling.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met BDM Clinics.

Wilt u extra informatie of een afspraak maken?