Silhouette soft

De Silhouette Soft behandeling is effectief voor huidverstrakking en huidverjonging. Met behulp van veilige oplosbare hechtdraadjes met kegeltjes wordt de huid op een subtiele manier gelift. Deze behandeling kan ingezet worden op plekken waar de huid verslapt is zoals de onderkin, hals of wenkbrauwen.

De behandeling
Tijdens de behandeling wordt de huid verdoofd. Vervolgens prikt de behandelaar gaatjes in de huid en worden de hechtdraadjes onder de huid geplaatst. Het effect van de behandeling is direct te zien. De hechtdraadjes die onder de huid zijn aangebracht, lossen vanzelf op wat een collageenaanmaak stimuleert. Dit zorgt ervoor dat het gelifte weefsel zicht vastzet op de nieuwe positie.

Silhouette Soft wordt aanbevolen voor mannen en vrouwen vanaf 30 jaar die huidveroudering tegen willen gaan zonder een zware operatieve behandeling. De Silhouette Soft behandeling is geschikt voor alle huidtypes en is effectief tot 18 maanden. Silhouette Soft is niet aanbevolen als u allergisch bent of gevoelig voor biomaterialen.

Duur van de behandeling:
30 minuten

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met BDM Clinics.

Wilt u extra informatie of een afspraak maken?